Gewijzigde verkeerssituatie

05-11-2018

Zoals wellicht bekend is voor de Panhuisweg de verkeerssituatie veranderd. Het is niet meer toegestaan (in beide richtingen) om per motorvoertuig de Panhuisweg in te rijden. De ouders die kinderen per auto naar school brengen kunnen gebruik maken van de Kiss and Ride zone of  via de nieuwe eenrichtingsweg naast het gemeenschapshuis "De Langeberg" oprijden en hun voertuig parkeren op het nieuwe aangelegde parkeerterrein. Daarna kunnen ze wegrijden via de Panhuisweg, de Panhuys of Cremersdelweg en zodoende de schoolomgeving verlaten.
Ook zal er een parkeerverbod (gele doorgetrokken streep) gelden voor beide zijden van de  Panhuisweg vanaf het uitrijden van het parkeerterrein tot aan de kruising met de Cremersdelweg.
Vanaf  het oprijden van de weg naast het gemeenschapshuis De Langeberg en om daarna te parkeren en verder deze  parkeerplaats te verlaten geldt eenrichtingsverkeer.

Het bovenstaande is per verkeersbesluit geregeld met de gemeente, VVN en de Politie zodat we kunnen spreken van een verkeersveilige/autoluwe schoolomgeving voor de Basisschool Hulsberg.